About Us

web-design-responsive

Ние сме професионален тим со 3 годишно работно искуство во веб дизајнот и програмирањето. Го користиме нашето знаење за да им обезбедиме на нашите клиенти можност да преку нивните производи и услуги си ја вратат назад својата инвестиција. Користејќи ги најновите технологии им овозможуваме својот бренд да биде подобро презентиран на интернет.

ГО РАБОТИМЕ ОНА ШТО ГО САКАМЕ. ГО САКАМЕ ОНА ШТО ГО РАБОТИМЕ.

НИЕ СМЕ ФАМИЛИЈА. НИЕ СМЕ ДИЗАЈНЕРИ И ПРОГРАМЕРИ.

Нашиот тим за развој константно ги следи технологиите и се надградува со последните светски промени и трендови. Нашиот оперативен центар е опремен со систем кој гарантира максимална стабилност и безбедност на вашиот Веб сајт и притоа обезбедува подршка 24 часа на ден, 7 дена неделно, 365 дена во годината.

technologies

НИЕ СМЕ ТИМ КОЈ КРЕИРА СО НАЈНОВИТЕ ВЕБ ТЕХНОЛОГИИ

aleksandar

Александар Бебеџаков

Проект Менаџер

nika

Николина Бебеџаков

Веб Програмер

kire

Кире Бебеџаков

Веб Дизајнер

nenad

Ненад Бебеџаков

Техничка Подршка

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАШЕТО ПОРТФОЛИО