Contact

contact-bg

Контактирајте не за помош, поддршка или совет од техничка природа па се до бизнис прашања и одговори за тоа како може еден веб сајт да направи револуција на вашиот бизнис. Не заборавајте да го погледнете нашето ПОРТФОЛИО.

Телефон: +389 (0)78 312 167

Емаилsales@bs-tek.com

Адреса: Кавадарци, Р.Македонија