Web Design

wedesign-bg

Нашите производи се создадени со посебна грижа и внимание на сите детали. Можеби токму некој од нашите веб дизајн пакети подолу ќе се совпадне со вашите потреби.

СТАНДАРД
Вебсајт Дизајн
До 10 Страни
20 Фотографии
Социјални Медиа Линкови
.com Вклучен Домен
3 Месечен Веб Хостинг
1 Емаил Адреса
Брз и Лесен Апдејт
ПОВЕЌЕ ИНФО
БИЗНИС
Вклучен Стандард Пакетот
До 20 Страни
Прилагодлив Дизајн
Слајдер
Фото Галерија
Оптимизација на Страните
Онлајн Контакт Форма
Социјал-Медиа Пакет
Гугл Мапи
.com Вклучен Домен
6 Месечен Веб Хостинг
До 3 Емаил Адреси
3 Месечна Подршка
Брз и Лесен Апдејт
ПОВЕЌЕ ИНФО
НАПРЕДЕН
Вклучен Бизнис Пакетот
Неограничени Број на Страни
Оптимизација на Сите Страни
Емаил/Новини Дизајн
Репорти & Аналитика
Вклучен Домен по Избор
1 Година Веб Хостинг
До 5 Емаил Адреси
6 Месечна Подршка
ПОВЕЌЕ ИНФО

contact-airplane