септември 24, 2015

Web Design

wedesign-bg

СТАНДАРД
Вебсајт Дизајн
До 10 Страни
20 Фотографии
Социјални Медиа Линкови
.com Вклучен Домен
3 Месечен Веб Хостинг
1 Емаил Адреса
Брз и Лесен Апдејт
ПОВЕЌЕ ИНФО
БИЗНИС
Вклучен Стандард Пакетот
До 20 Страни
Прилагодлив Дизајн
Слајдер
Фото Галерија
Оптимизација на Страните
Онлајн Контакт Форма
Социјал-Медиа Пакет
Гугл Мапи
.com Вклучен Домен
6 Месечен Веб Хостинг
До 3 Емаил Адреси
3 Месечна Подршка
Брз и Лесен Апдејт
ПОВЕЌЕ ИНФО
НАПРЕДЕН
Вклучен Бизнис Пакетот
Неограничени Број на Страни
Оптимизација на Сите Страни
Емаил/Новини Дизајн
Репорти & Аналитика
Вклучен Домен по Избор
1 Година Веб Хостинг
До 5 Емаил Адреси
6 Месечна Подршка
ПОВЕЌЕ ИНФО

(English) BS Logistics

TRANSPORT & LOGISTICS

Open

(English) Evelyn Vargas

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

(English) Be Alive

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

(English) PRO DISPO

TRANSPORT & LOGISTICS CONSULTING

Open

(English) SVEBUL

TRANSPORT & LOGISTICS

Open

(English) SLK Transport & Logistics AB

TRANSPORT & LOGISTICS

Open

(English) BCRM

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

(English) Velkom Trade

New Website Design - Technical Inspection Station - Macedonia

Open

(English) ACRM

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

(English) Min-Eks LTD Distribution

New Website Design - Food & Beverage Distribution - Macedonia

Open

Choiceliving WA – REDESIGN

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

DZ Aprons

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

TKSR Insurance

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

First Choice Homes WA

Project realized as subcontractor of TAPANKO

Open

Choice Living AU

Project realized as subcontractor of TAPANKO LTD

Open

Min-Eks LTD

New Website Design - Food & Beverage - Macedonia

Open

Balkanika

New Website Design - Food - Czech Republic

Open

Mojot Grad

New Website Design - Online News - Macedonia

Open

contact-airplane