Да бидеме во Контакт

ја добивме Вашата порака и ќе Ве контактираме наскоро.
BS TEK SOLUTION

Црноречка 27, Кавадарци
Република Северна Македонија

+ 389 78 312 167

info@bs-tek.com

Follow Us