TECHNICO


TECHNICO


…апликативно решение за Станици за Технички Преглед кое нуди комплетна слика за сите клиенти, моторни возила…

За ТЕХНИКОСервиси

Технологии кои ги користиме…


Web Development

JavaScript, ReactJS, Angular
Node JS
Java, .Net
Dev Ops

Mobile Development

iOS
Android

UI/UX

Hi-Fi Interactive Prototype
User & Usability Testing

BS Tek Solution – Професионални Услуги

Професионалноста е наш императив. Пристапот кон работата секогаш е на највисоко ниво. Постојано се надградуваме и редовно ги подигаме стандардите на професионалност.


BS Tek Solution располага со големо интернационално искуство. Најголем дел од нашите клиенти се од Австралија. Повеќегодишната соработка со нашите клиенти само ја потенцира нашата стручност, професионалност и посветеност кога станува збор за грижа на нашите корисници.

BS Tek Solution - Професионални Услуги
3Д & Лого

3Д и ЛОГО Дизајн


Професионално, Достапно и Брзо – Нарачајте го Вашето Лого и Добијте го Дизајнот што го Сакате!

3Д и ЛОГО Дизајн
Професионален Дизајн на Лого

Промовирајте го вашиот бренд со лого. Добијте совршен дизајн на лого за да го направите вашиот бизнис единствен и препознатлив!

BS TEK SOLUTION HOSTING


Приклучете се кон клиентите кои ја имаат нашата доверба. Искористете го промотивниот период кој го нуди нашата компанија!BS TEK SOLUTION HOSTING

WE CHALLENGE YOU TO WORK WITH US.
DO SOMETHING SPECIAL.
LAUNCH A NEW PLATFORM.