Веб Дизајн

Веб Дизајн + Домен + Хостинг

Развивајте го Вашиот БИЗНИС со ВИСОКИ СТАНДАРДИ!

Веб Дизајн + Домен + Хостинг

Партнери

Секој Клиент Со Огромно Значење


Секој проект всушност е инвестиција во Нашата компанија. Наша цел е да ги надминеме Вашите очекувања. Со годините наназад успеавме да направиме соработка со преку 50 клиенти/компании. Мотив плус да ја зајакнеме соработката а и Вашата доверба.


BCRM

BCRM

Web Design + Domain + HostingG-Energy

G-Energy

Web Design + Domain + HostingTKSR

TKSR

Web Design + Domain + HostingMy Fitness Community

My Fitness Community

Web Design + Domain + HostingVelkom Trejd

Velkom Trejd

Web Design + Domain + HostingBS Logistic

BS Logistic

Web Design + Domain + HostingECO Asfalt

ECO Asfalt

Web Design + Domain + HostingFairlanes Apartments

Fairlanes Apartments

Web Design + Domain + HostingMarta Shped

Marta Shped

Web Design + Domain + HostingHome Industry

Home Industry

Web Design + Domain + HostingBe Alive

Be Alive

Web Design + Domain + HostingSLK

SLK

Web Design + Domain + HostingEvelyn Vargas

Evelyn Vargas

Web Design + Domain + HostingDZ Aprons

DZ Aprons

Web Design + Domain + HostingACRM

ACRM

Web Design + Domain + Hosting


Одберете го Вашиот ВЕБ пакет


STANDARD

Pre Design Choice
Up to 7 Pages
20 Stock Photos
Social Media Links
.com Domain Included
6 Months Web Hosting
2 Email Address x 250MB
Quick & Easy Update

299 eu

BUSINESS

Includes Basic Package
Up to 20 Pages
Responsive Design
Eye Catching Slider
Photo Gallery
On-Page SEO
Online Contact Forms
Social media package
Google Maps
.com Domain Included
12 Months Web Hosting
Up to 5 Email x 250MB
3 Months Support
Quick & Easy Update

459 eu

ADVANCED

Includes Business Package
Unlimited Pages
On-Page SEO
Email / Newsletter Design
Reporting & Analytics
Domain Name Included
1 Year Web Hosting
Up to 10 Email Addresses
6 Months Support

По Договор

Преку 50 компании ја имаат нашата доверба


WE CHALLENGE YOU TO WORK WITH US.

DO SOMETHING SPECIAL.

LAUNCH A NEW PLATFORM.