За Нас

Кои Сме Ние?

Кои Сме Ние?

Од 2010 година приоритет во нашиот бизнис е апликативниот софтвер, веб апликации и веб дизајн како и графичкиот и 3Д дизајнШто нудиме

Услуги


Web Design

Web Apps

Software

3D Design

Hosting

IT Consulting

НАШ ПРИСТАП

Овде, во BS TEK SOLUTION нашата визија е да обезбедиме иновативни, високо функционални и визуелно привлечни и веб-сајтови богати со карактеристики како и мобилни и веб-апликации. При секој развој на софтвер вклучуваме:

Преведување на Визија за производ во Дефиниција на производ

Архитектура и дизајн на производи

Развијте го производот заснован на најпогодни методологии

Широко тестирање и обезбедување на квалитет

Континуирана поддршка во текот на целиот животен циклус на производот

НАШ ПРИСТАП

“ТЕХНИКО”

Намената на “ТЕХНИКО” е користење во рамките на Станица за Технички Преглед. Нуди комплетна слика за сите Клиенти, Моторни Возила класифицирани според Вид на Возило, Подкатегорија, Марка и Комерцијални ознаки и други параметри…

Повеќе за “ТЕХНИКО”Web Design + Hosting + Consulting

Секој проект е инвестиција во Нашата компанија. Имаме соработка со преку 50 клиенти/компании. Развивајте го Вашиот БИЗНИС со ВИСОКИ СТАНДАРДИ!

Повеќе


WE CHALLENGE YOU TO WORK WITH US.

DO SOMETHING SPECIAL.

LAUNCH A NEW PLATFORM.